Er du vår nye AART’er?

Mer

Karriere

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og dedikerte kolleger.

Se våre ledige stillinger

Få hele Skandinavia som arbeidsplass

Med kontorer i Oslo, Aarhus, København, Roskilde, Frederikssund og Stockholm tilbyr vi karrieremuligheter i hele Skandinavia. Vi gir deg mulighet for å utvide horisonten din og prøve krefter med høyt profilerte prosjekter på tvers av de skandinaviske landene – fra kulturelle kraftsentre og bærekraftige byforvandlinger til Skandinavias største helseprosjekter. Vil du vite mer om de mange prosjektene våre, kan du få en smugtitt nedenfor.

Aarhus Havn 20190613 TH 0390

Bli en del av et faglig fellesskap på 300 arkitekter, konstruktører, byplanleggere, designere og antropologer.

Det handler om meg oss

Vi brenner for å utvikle det faglige fellesskapet vårt. For vi tror på at vi står sterkere sammen når vi møtes på tvers av kompetanser og kulturer. Uansett hvor du starter karrieren din hos oss, vil du derfor møte like forskjellige og fantastiske kolleger som i den verden vi arbeider for å bevege og begeistre.

Sammen hever vi den faglige listen

Med AART+ har vi skapt en plattform for å utvikle vår felles faglighet. En plattform hvor vi hever den faglige listen, slik at vi sammen kan skape arkitektur som bygger på et strategisk arbeid med kunnskap og innovasjon. Våre mange AART+-innsatser spenner derfor bredt, helt fra interne foredrag og eksterne forskningssamarbeid til skreddersydde etterutdanningsforløp.

Aarhus Havn 20190613 TH 0092