Spaceplanning

Vi hjelper dere med å oppnå deres fulle potensiale — som privat bedrift eller offentlig institusjon. Det gjør vi med space-planning som et strategisk og effektivt redskap til å øke trivselen, styrke samarbeidet og synliggjøre verdiene deres.

Det handler om deres verden

Deres strategi, fysiske vilkår og praksis på arbeidsplassen. Dette er vårt utgangspunkt når vi starter den strategiske prosessen med å designe bygningen og rommene som skal være en stor del av deres hverdag . For oss handler det om å se potensialet i rommene og bygningen til å forbedre praksis, og oppfylle de behov som er relevante for dere.

Spaceplanning services og kompetencer dia web AART 09 09
Et vellykket samarbeid for oss er effektivt. Det er når vi har økt kundenes trivsel, samarbeid og omdømme.
Anette Bjerring Gammelgård | Faglig leder for spaceplanning

Vi planlegger innefra og ut

Vi planlegger innefra og ut slik at arkitekturen og innredningen er basert på deres behov og ikke omvendt. For å avklare og avdekke behovene deres har vi som noe spesielt, utviklet et effektbasert dialog- og designverktøy EffektkompasTM, og vi holder os også oppdatert på utviklingen på tvers av bransjer og i samfunnet. Våre erfarne space-plannere skreddersyr på den måten de mest optimale og unike løsninger tilpasset deres verden og visjoner.

AART 20211130 TH 0180 H

Rådgivning

Vi leverer rådgivning på tvers av skala og sektor. Så uansett om du søker rådgivning til strategisk planlegging av et rom i en privat bedrift eller en offentlig institusjon, så tilbyr vi spesialisert rådgivning som er målrettet de behov og ønsker dere har. Det gjør vi med et helhetlig syn på både trivsel, samarbeid og verdier.

Vi har lang og bred erfaring

Vi leverer spesialisert rådgivning på tvers av skala og sektor — fra strategisk planlegging av rom i kontorbygg og kulturhus til utdanningsinstitusjoner og store sykehus. Vi er derfor alltid villig til å levere rådgivning om — eller bare inspirere — hvordan rom kan skape sterke fortellinger, styrke det faglige fellesskapet og øke trivselen blant personalet. I tillegg har vi sterke prosessredskaper til å håndtere organisasjons-analyse og involvering av personalet i en forandringsprosess.

Huset pa Torvet GROUNDFLOOR AART

Vi håndterer hele prosessen

Det gjør vi for å sikre at formen, detaljene og ikke minst de endelige effektene samsvarer med behovene, ønskene og visjonene som var utgangspunktet for prosjektet. Vi har lang erfaring med å følge prosjekter fra de første visjoner til praktisk bruk i mange forskjellige sektorer som kontor, kultur, utdanning og helse — og vi er også klar til å hjelpe deg og din organisasjon.

AART 20211130 TH 0243 H

Læs mere om vores arbejde med at strategisk planlægning af rum.

AART magasin

Referanser

Vi leverer rådgivning ut fra en sammensatt referanseramme - fra strategisk planlegging av rom på skoler og kulturhus, til noen av Danmarks største bedrifter og Skandinavias største sykehus.

Vidste du at...

Man typisk kan reducere eje/leje-omkostninger med mellem 20-40%, når man arbejder strategisk med aktivitetsbaseret indretning.

Møt våre space-plannere

 • Kasper Corfitsen Guldbrandt
  Associeret / Teamleder / Arkitekt MAA
  Aarhus
  kcg@aart.dk
  +45 41 96 10 55
 • Anette Bjerring Gammelgård
  Associeret / Faglig leder AART Spaceplanning / Projektleder / Arkitekt MAA
  Aarhus
  aga@aart.dk
  +45 41 96 35 44
 • Rikke Ranch Høgstrup
  Arkitekt
  Aarhus
  rrh@aart.dk
  +45 52 34 79 75
 • Christian Holtegaard
  Associeret / Projektleder / Arkitekt
  Aarhus
  chc@aart.dk
  +45 41 96 17 69