Vi leverer rådgivning om å drive det grønne skiftet med arkitekturen som katalysator.

Bærekraftig effekt

Vårt bærekraftige rådgivning bygger på over 20 års erfaring med å evaluere byggeprosjektene våre, lære av dem og bruke effektbasert kunnskap til utviklingen av morgendagens arkitektur. En rådgivning der vi knytter livet i og rundt arkitekturen, til effekter på miljøet . For selv den mest energisparende arkitekturen er nytteløs, hvis ikke den er interessant å bruke. Vår vilje til å evaluere prosjekter og lære av dem, har derfor gitt oss stor lærdom om hvordan vi kan skape størst mulig bærekraftig effekt, ikke bare på papiret, men også i praksis.

Vra Public School Inner School Square AART architects
Vrå Skole og Børnehus i Hjørring blir skapt som et inspirerende økosystem for lek og læring.

Læs vores white paper om Fremtidens indervæg - Udviklet i samarbejde med Aarhus Kommune, Boligforeningen Århus Omegn, MOE og med støtte fra Realdania.

AART white paper

Sertifisert rådgivning

DGNB, BREEAM og WELL. Vi tilbyr sertifisert rådgivning innenfor alle tre sertifiseringsordninger, og har også lang erfaring med LEED og Svanemerket. Vi tilbyr dermed spesialisert rådgivning tilpasset visjonene til kundene våre.. Rådgivning hvor vi planlegger byggeprosjektet med fokus på en sertifisering, slik at beslutningene tas tidlig, og kostnadene for de bærekraftige valgene dermed minimeres. Samtidig sikrer vi at effekten av de bærekraftige valgene kan dokumenteres etter at bygget er tatt i bruk — enten ved å gjennomføre en sertifisering eller foreta beregninger og effektmålinger.

Skolen Duevej AART architects 08 H
Arkitektur er et av de beste redskapene vi har i den grønne omstilling. Derfor fokuserer vi på effekten av den rådgivning vi leverer.
Stephanie Carr | Bæredygtighedsansvarlig
Aart Stemning DSCF6954 2 Low

Vi har snakket med Nordea Invest om effekten av sertifiseringer

Læs artiklen

Kundenes verden

Det er her alt begynner. For det er deres visjoner vi lever av å realisere til bærekraftige bygg og by-rom. God rådgivning for oss handler derfor om mer og annet enn å skape bærekraftig sertifisert arkitektur. For oss handler det først og fremst om å lytte til kundene våre, og levere rådgivning om hvordan vi kan skape størst mulig effekt for dem, og for samfunnet som de er en del av. Og hvis det er med en sertifisering i DGNB, BREEAM eller WELL, så er vi selvfølgelig klar til å hjelpe prosjektet trygt og trygt på vei til det.

PF Adirektor modetager DGNB guld certificering

Møt våre bærekraftsspesialister

 • Stephanie Carr
  Assosiert / Bærekraft ansvarlig / DGNB Auditor / BREEAM-NOR AP / Sivilingeniør
  Aarhus
  stc@aart.dk
  +45 41 96 35 39
 • Tina Fure Bottolfs
  Prosjektleder / DGNB Konsulent / Arkitekt MAA
  Aarhus
  tbo@aart.dk
  +45 20 78 95 24
 • Mikkel Olesen
  Bærekraftspesialist / Energi- og inneklimaingeniør
  Aarhus
  mio@aart.dk
  +45 41 96 10 51