Vinstavägen

Trehus med variasjon og identitet

Beliggenhet
Spånga, Stockholm
Byggherre
NRE Sweden
Størrelse
16.000 kvm
Status
Under utvikling
Arkitekt
AART
Entreprenør
NRE
Vinsta perspektiv 20210816 5 beskaret

Visjonen for Vinstavägen, er å forvandle og utvikle Stockholms bydel Vinsta til et spennende sted med en sterk identitet - rik på arkitektonisk kvalitet, byliv og natur. En stor variasjon av typologier og landskap skal invitere og inspirere borgere til å møtes, og til å utforske området.

Åpner bydelen opp

Vi bidrar til utviklingen av Vinsta med ca. 200 eneboliger, rekkehus og etasjeboliger i varierende størrelser og høyder. En variasjon og mengde av boligtyper, som skal bidra til å åpne bydelen opp til flere innbyggere på forskjellige steder i livet. Fra eldre som har flyttet fra villaen til unge par som vil å bo nærmere naturen, og fraskilte foreldre med barn annenhver uke — Vinstavägen skal være for alle.

Livet i bydelen skal utfolde seg under åpen himmel. Med grønne fellesområder og stier som forbinder Vinstavägen med naturen rundt, appellerer området til ro, opplevelser og fellesskap i et levende landskap. Et landskap som respekteres og bevares i boligenes arkitektoniske uttrykk, ved utbredt bruk av tre, som på samme måte hyller de tradisjonelle svenske trehus, tilpasset fremtidens behov.

Vinsta siteplan 4000del