Aggerudsvikarna

Unike rekkehus ved sjøen og byen

Beliggenhed
Karlskoga, Sverige
Bygherre
Eyra Gruppen
Størrelse
ca. 4.430 kvm
Status
Under udvikling
Arkitekt
AART
Landskabsarkitekt
Kungsladan Landskapsarkitetur
Aggerudsvikarna AART 2

Inspirert av de tradisjonelle svenske villaene har vi designet 33 moderne rekkehus i Karlskoga, som med beliggenhet ved byen og den idylliske innsjøen Möckeln, gir et optimalt og unikt utgangspunkt for en opplevelsesrik hverdag fylt med lys, luft og liv i sentrum.

Den tradisjonelle villaen tolkes på nytt

Med Aggerudvirkarna utvikler vi 33 rekkehus i varierende skala og form. Aggerudvikarna gir byens tradisjonelle villaområder en ny og moderne silhuett, med grønne trepaneler og skrånende tak av metall. Bevisste forskyvninger og terrasser som er trukket tilbake gir rekkehusene en dynamisk struktur, som samtidig skaper kroker hvor beboerne fra alle boligene, uforstyrret kan oppleve de optimale forhold for lys og utsikt.

Aktivt liv ved sjøen

Plassert ved den idylliske innsjøen Möckeln med egne badebrygger i sentrum av Karlskoga, gir boligene gode muligheter for en aktiv og stimulerende hverdag hvor beboerne kan bruke innsjøen på mange måter - bading, båtliv, padlebrett eller bare slappe av ved vannkanten. Boligene tilpasser seg stedet og tilfører også nye kvaliteter, ikke minst i et bærekraftig perspektiv, da de er bygget i tre og med mange praktiske designløsninger vil inspirere til bærekraft.

Aggerudsvikarna AART 3