03.09.2019

Vinner stor rammeavtale med Bygningsstyrelsen

I et team med H+ Arkitekter i spissen har vi vunnet totalrådgivningen for statlig bygging i Region Hovedstaden. Rammeavtalen er et av de største offentlige anbudene i de senere årene.

AART Aarhus kontor

Teamet består av H+ Arkitekter som totalrådgiver med AART architects, Rønnow Arkitekter, Oluf Jørgensen, Strunge Jensen, Cubic Group og Schul Landskabsarkitekter som underrådgivere.

"Hos AART samarbeider vi allerede med Bygningsstyrelsen, blant annet i forbindelse med utenriksdirektoratets nye hovedkontor i Næstved, og med den nye rammeavtalen ser vi frem til å bygge videre på det gode samarbeidet. Som team ser vi frem til å løfte vår tverrfaglige kompetanse inn i utviklingen av fremtidens statlige bygg i hovedstaden," uttaler Torben Skovbjerg Larsen, partner og administrerende direktør i AART architects.

Bygningsstyrelsen er gått fra 20 til tre rammerådgivere for å sikre bedre rådgivning og tettere dialog. Fra nå av vil vi som team være eneste rådgiver i Region Hovedstaden for saker på opp til 3,5 millioner kroner i konsulenthonorar. Det ble lagt mye energi i anbudsprosessen, som startet allerede våren 2018, og vi er derfor stolte over at anbudet vårt ble vurdert best på alle tre kriterier: 'Pris', 'Organisasjon, ressurser og kompetanse' samt 'Cases'.