Skandinavien | 03.06.2022

Utvider partnerkretsen

AART utvider partnerkretsen med Anne Sofie Buur Okkels som ny partner i Danmark, og i tillegg er det flere nye partnere over hele Skandinavia. Dette er en del av vår vekst og fortsatte fokus på å etablere oss som Skandinavias ledende rådgiver innen effektbasert arkitektur.

De siste årene har vi opplevd en stor utvikling med videre samarbeid med ambisiøse byggherrer i Danmark og resten av Skandinavia. Det er derfor et naturlig skritt i vår vekst og faglige grunnlag å utvide partnerkretsen. Vi opprettholder beslutningskraften og den effektbaserte tilnærmingen til arkitektur, som vi anser som avgjørende i møtet med kunder og samarbeidspartnere.

Vi kan derfor med stor glede meddele at Anne Sofie Buur Okkels, som i dag er leder for konseptutvikling i Århus, slutter seg til ledelsen av vår danske virksomhet som ny partner.

I tillegg til partnerutnevnelsen utnevnes Johanne Mose Entwistle (effektleder og antropolog), Rasmus Højkjær Larsen (faglig leder for AART-plan) og Nicolaj Østergaard Thunbo (arkitekt) som assosierte partnere i Danmark, samt Ylva Preutz (kontorsjef og spesialist i sosial bærekraft) i Sverige og Thomas Pedersen (arkitekt) og Andreas Rosén (arkitekt) i Norge.

I tillegg til utnevnelser til partner og assosierte partnere, utnevnes en rekke teamledere, faglige ledere og prosjektledere som assosierte partnere. Dette gjelder Michael Hedegaard Andersen, Kasper Corfitsen Guldbrandt, Jens Byriel Kinch, Thomas Lindhardt Sørensen, Stephanie Carr, Kristoffer Rye Rasmussen, Anette Bjerring Gammelgård, Christian Holtegaard, Isak Birgersson, Kristine Månsson, Anne Underhaug, Karsten Westmark, Elise Simonsen og Joakim Hovland Nærø.

1 Anne Sofie Buur Okkels 01
Anne Sofie Buur Okkels er udnævnt til ny partner i Danmark