03.10.2019

Nominert til EY Entrepreneur Of The Year

For andre år på rad er vi nominert til EY Entrepreneur Of The Year, som er anerkjent som en av verdens mest prestisjetunge priser for grundere.

EY Nyhed Website AART

EY Entrepreneur Of The Year hyller ikke bare gründere som har klart å skape suksessrike og dynamiske bedrifter i vekst. Det er også en pris som verdsetter bedrifters ledelse, verdier og samfunnsmessige mål i like stor grad som deres økonomiske utvikling. Det handler om deres grunnleggende bedriftsfilosofi, og nettopp derfor er vi stolte over å være nominert til prisen. I fjor nådde vi hele veien fra den regionale kåringen i Midtjylland til landsfinalen i Forum i København.

Vi er særlig stolte over å være nominert til prisen fordi vi tror på verdien og faktisk nødvendigheten av å redefinere arkitektur. Vårt ambisiøse mål er å flytte fokuset fra form til effekt, så vi sammen med kunder og samarbeidspartnere kan bringe arkitekturen inn i rollen som katalysator for utvikling av organisasjoner og samfunn. Som det første arkitektfirmaet i Skandinavia har vi derfor etablert et team dedikert til dokumentering av effekten av arkitektur. Dette er en virkningsfull dokumentasjon, som vi ikke bare bruker i utviklingen av våre mange prosjekter, men også formidler eksternt med sikte på å sette arkitektbransjen i en sterkere posisjon i bevisstheten hos kunder og samfunnet for øvrig.