Denmark | 24.11.2022

Grunnstein lagt for INCUBA Next

Torsdag 22. september 2022 nådde vi en milepæl i utviklingen av INCUBA Next, som offisielt har gått inn i byggefasen. Det ble markert med nedleggelse av grunnsteinen, hvor en sylinder med effekter fra blant annet to INCUBA-selskaper ble støpt inn under en av bygningens bærende søyler.

Som en utvidelse av dagens INCUBA Katrinebjerg, vil INCUBA Next stige som et vekstfyrtårn for energi og entreprenørskap i hele Aarhus. Med sine 22 000 toppmoderne kvadratmeter fordelt på 18 etasjer og modulært arbeidsmiljø, vil INCUBA Next gi den perfekte settingen for morgendagens innovative teknologigründere.

Vi er stolte over å ha vært involvert med å gi råd til INCUBA gjennom hele prosessen. Først som arkitektfaglig rådgiver, hvor vi har designet bygget fra helhet til detalj, og utarbeidet både skisseforslaget og anbudsdokumentene – og i dag som byggherrerådgiver sammen med Rambøll, hvor vi vil følge byggingen tett på vegne av INCUBA og gå i løpende dialog med byggeteamet bestående av A. Enggaard, COWI og Adept.

Les mer om INCUBA Next

1664214408047