21.11.2019

Utvider partnerkretsen med nye partnere

Mads Nygaard og Nanna Flintholm er blitt unevnt til partnere i AART. Det skjer som et ledd i vår vekst og fortsatte fokus på å etablere oss som en av de førende arkitektfaglige rådgiverne i Skandinavia.

Nye partnere Mads og Nanna Nyhed AART

"De siste årene har vi opplevd en fantastisk utvikling i forhold til samarbeid med ambisiøse byggherrer i hele Skandinavia. Det er derfor et naturlig skritt i vår vekst og faglige fundamentering å utnevne Mads og Nanna til partnere," forteller Torben Skovbjerg Larsen, stiftende partner og CEO.

"Begge er dyktige og dedikerte arkitekter med dype røtter i vårt AART-DNA og på hvert sitt felt har de vært drivende krefter i utviklingen av vår rådgivning og våre mest markante prosjekter. I partnerkretsen ser vi derfor frem til enda tettere samarbeid med dem begge," tilføyer han.

Mads Nygaard og Nanna Flintholm vil som partnere få sitt virke på tvers av våre kontorer i Århus, København og Oslo. Ett virke der de sammen med den øvrige partnerkretsen vil stå fremst i utviklingen av vårt faglige fundament og løfte det inn i prosjekter i hele Skandinavia hvor vi nå bidrar til utviklingen av mer enn en million kvadratmeter på tvers av skala og sektor.

Med disse utnevnelsene består partnerkretsen av Anders Strange, Anders Tyrrestrup og Torben Skovbjerg Larsen som stiftende partnere, Mads Nygaard og Nanna Flintholm som partnere og Jørgen Biørn, Susanne Joys og Kristine Dave-Amundsen som assosierte partnere.